Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 26 квітня 2024
21:04

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Карина077


20 вересня 2022, 11:57

Різнобічність пробації

Пробація- це система наглядових та соціально-виховних заходів, що застосовуються за рішенням суду та відповідно до закону до засуджених. Це офіційне визначення нашої діяльності. Проте давайте поглянемо трошки глибше на це питання і зрозуміємо, чи дійсно практика в пробації має настільки формалізовану та вузьку характеристику.
Юристи, як ніхто інший, за специфікою своєї діяльності, знають про важливість і першочерговість на кожному кроці своєї професійної діяльності, а також у повсякденному житті, додержуватися законів для грамотної комунікації в громадянському суспільстві.
Але також кожна людина, незалежно від роду своєї діяльності, знає про те, як важливо поважати людську гідність та особистість кожної людини.
Ми можемо назвати людяністю комплекс моральних якостей людини, з яких вона виходить при спілкуванні з іншими людьми.
Клієнти пробації- це люди, які оступилися на своєму життєвому шляху і переступили законодавчо закріплені правила поведінки. Проте це не лишає їх права на повагу до їхньої особистості при виконанні покарань.
Саме тому діяльність працівників пробації несе в собі більш глибший сенс, аніж просто правильне застосування права.
Юрист, психолог, соціальний працівник і моральний наставник- навички всіх цих спеціальностей має нести в собі інспектор пробації. В нашій діяльності ми не лише виконуємо покарання, але й надаємо людям можливість нового погляду на своє життя і побудови нових відносин із суспільством.
З останніх яскравих прикладів можна згадати суб’єктів, які під час перебування на обліку, відновили свій паспорт шляхом нашого з міграційною службою спільного супроводу і допомоги. Також все частіші випадки успішного працевлаштування наших суб’єктів через направлення їх до центру зайнятості населення, де провадиться робота з пошуку вакансій і офіційного працевлаштування засуджених осіб. Має місце також волонтерська робота із суб’єктами, де шляхом бесід з нашими волонтерами вони більше пізнають себе та свої орієнтири в житті.
Кожен клієнт пробації має право на повноцінне життя, на роботу над своїми помилками, потрібне лише бажання ну і, звісно, покрокова підтримка і супровід працівників пробації.



Переглядів: 135
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті