Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Вт, 23 квітня 2024
10:57

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

[email protected]


19 вересня 2022, 14:54

Виконання громадських робіт у КП «Парк культури та відпочинку Придніпровський» ДМР

Рішенням виконавчого комітету Дніпровської міської ради від 26.01.2021 № 5 «Про визначення видів безоплатних суспільно корисних робіт для правопорушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення або застосовано покарання у виді громадських робіт, і комунальних підприємств, у віданні яких особи, притягнуті до адміністративної відповідальності, відбувають покарання у виді громадських робіт у 2021 році» об’єктом для відбування кримінального покарання у виді громадських робіт визначено КП «Парк культури та відпочинку Придніпровський» Дніпровської міської ради для осіб, що проживають на території Самарського району м.Дніпра та засуджені до такого виду покарання.

Засуджені, які відбувають призначене покарання у виді громадських робіт на території Парку – це реальна велика допомога працівникам Парку у їх щоденній праці з озеленення, прибирання, висаджування квітів та декоративних рослин, а також щоденна підтримка чистоти на великій території Парку, яким прогулюються щоденно безліч мешканців та гостей нашого славного міста. У будь – яку пору року на території Парку знайдеться робота, адже природа оновлюється, даруючи нам свіже повітря та красу навколо.

Суб’єкти пробації з відповідальністю ставляться до наданої їм суспільно корисної роботи, до того ж безоплатної, оскільки розуміють, що їх праця приносить велику користь людям та маленьким дітлахам, які прийдуть до Парку на прогулянку.


Парк Придніпровський – це велика територія, на якій будь-яка людина знайде відпочинок на свій смак: це і піщаний пляж, і наша славетна річка Дніпро, оновлені дитячі майданчики з різноманітними гойдалками та гірками, лабіринтами, спортивний майданчик для усіх бажаючих безкоштовно тренуватись, або тиха дика зелена територія зі співом пташок, також навіть є маленький зоопарк з екзотичними видами пташок біля річки, є місце для рибаків, спеціально обладнане для комфортного хобі. На такій великій території парку завжди знайдеться робота для осіб, які виконують покарання у виді громадських робіт.






Переглядів: 174
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті