Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 4 травня 2024
05:44

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


18 серпня 2022, 11:26

Пробація в дії Святкуємо День Прапора та День Незалежності України разом!

З метою національно-патріотичного виховання суб’єктів пробації молодіжного віку, в рамках відзначення Дня Державного Прапора України та Незалежності України 18.08.2022 в приміщенні Дніпровського районного відділу м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області співробітниками відділу спільно з головним юристом сектору Слобожанського бюро правової допомоги Дніпропетровського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Іриною Лабойко проведений захід до Дня Прапора та Дня Незалежності де присутні були ознайомлені з цікавими фактами з історії України, з основними подіями, пов’язаними із проголошенням незалежності і тим, які кроки зробила наша країна, щоб здобути державну незалежність.
«Зберегти незалежність, збудувати міцну державу – наш святий обов’язок перед попередниками, які були корінням, джерелом української державності, які залишили нам у спадок любов до Батьківщини, вивірені часом і випробуваннями кращі риси народної душі, національного характеру. Ми самі творимо історію своєї держави, бо Україна починається з нас!», 0- наголосила Ірина Лабойко.
Працівники Дніпровського районного відділу м. Дніпра впевненні, що інформація, яку отримують суб’єкти пробації , приймаючі участь у подібних заходах, допоможе їм зробити нашу далеку минувшину ближчою та зрозумілішою, усвідомити сьогоднішню боротьбу українського народу за вільний вибір майбутнього, як продовження віковічної боротьби наших предків за волю.
24 серпня 1991 відбулося проголошення Акта про незалежність України, і над будинком Верховної Ради піднявся синьо-жовтий прапор.
Державний прапор України – стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольору із співвідношенням ширини прапора до його довжини 2:3.
Значення синього та жовтого кольорів на прапорі традиційно трактують як поєднання чистого, мирного безхмарного неба, що простягнулося над жовтим кольором хлібного лану – символу мирної праці й достатку. Нині український національний синьо-жовтий прапор є державним прапором України.
Метою заходу було визначено, що любов до Батьківщини, до рідної держави не може бути абстрактною і повинна проявлятися в конкретних діях. Тому повагу до прапора, який є державним символом, можна рахувати однією з таких.


Дніпровський районний відділ м. Дніпра
філії Державної установи «Центр пробації»
у Дніпропетровській області




Останній раз редагувалося: 18.08.2022 11:36
Переглядів: 251
Усі записи автора | << | >>
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті