Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorodской дозор
Пт, 19 квітня 2024
13:22

GORODСКОЙ ДОЗОР

Профілактика ВІЛ-інфекцій

21.03.2024 17:45

21.03.2024 року фахівці Дніпровського міського центру соціальних служб провели на базі Новокодацького районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області просвітницький захід для працівників та суб’єктів пробації. Такий захід проводиться не вперше.
У рамках інформаційної кампанії між фахівцями Дніпровського міського центру соціальних служб та суб’єктами пробації Новокодацького районного відділу пройшла зустріч тематикою якої була «Профілактика ВІЛ-інфекції».
В ході бесіди, підобліковим пробації було надано інформаційні буклети, щодо профілактики ВІЛ-інфекції та засоби контрацепції. Учасникам заходу була надана можливість анонімно пройти тестування на ВІЛ.
Основною метою заходу, було формування навичок здорового способу життя, підвищення рівня обізнаності присутніх про ВІЛ/СНІД, його профілактику та толерантне ставлення до ВІЛ-інфікованих також обговорювались методи попередження інфікування та переваги раннього тестування на це захворювання.

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Тарас Григорович Шевченко видатний письменник та філософ

08.03.2024 15:50

Тарас Григорович Шевченко , гордість України. Це найвідоміший письменник української літератури. Він художник і політик. Народився 9 березня 1814 року в селі Моринці Київської губернії у сім’ї звичайних селян – кріпаків.
Нині Шевченків « Кобзар» для українців те саме, що й біблія.
Попри час, Т.Г. Шевченко не віддаляється, не бронзовіє. Він апостол правди. Співробітники Новокодацького РВ філії Державної установи « Центр пробації» у Дніпропетровській області, також взяли активну участь у святкуванні свята, переглянувши короткий відеоекскурс стосовно діяльності видатного письменника.
Творчість Т.Г.Шевченка – багатогранна й охоплює різні галузі культури і знань. Головне в його творчості – це вірне і величне зображення історичних епох, відбиття їх головного змісту та суті.
Тече вода з під явора Яром на долину Пишається над водою Червона калина Пишається калинонька, Явор молодіє, А кругом їх верболози Й лози зеленіють.

Коментарі: 0 | Залишити коментар


День Державного Герба України

19.02.2024 16:28

Сьогодні відзначається День Державного Герба України. Вже багато століть герб єднає українців та надає сил. Український тризуб уособлює для нас зв’язок поколінь, прагнення українського народу до власної державності, соборності та незалежності.
Державний Герб України представлений малим та великим гербом. Малий герб зображений у вигляді тризубу золотистого кольору, розміщеного на синьому фоні. Така символіка була офіційно затверджена на Засіданні Верховної ради 19 лютого 1992 року. Тому саме цей день став Днем Державного Герба України. В свою чергу, зображення Великого Державного герба досі не затверджене і знаходиться на етапі розробки.
Працівники Новокодацького РВ філії Державної установи «Центр пробації» також активно долучились до святкування, переглянувши короткий відеоекскурс в історію свята.
Отож, вітаємо з цим визначним днем. Тризуб був і залишається символом прагнень нашого народу до волі, незалежності та процвітання, символізуючи для українців в усьому світі нерозривний зв’язок з Батьківщиною. Будьмо гідними нашої історії.

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Усього 74. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 25 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті