Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Вт, 30 квітня 2024
08:32

БЛОГИ

Т. Т. І.


11 квітня 2024, 15:15

Дніпропетровщина: надання послуг у ЦОПах при ДПІ протягом першого кварталу 2024 року

У Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) станом на 01.04.2024 адміністративні послуги надаються у 33 центрах обслуговування платників (ЦОП) при державних податкових інспекціях (ДПІ), мобільному ЦОПі та ГУ ДПС.
В умовах введення в Україні воєнного стану ЦОПи ДПІ ГУ ДПС здійснюють сервісне обслуговування платників податків (платників єдиного внеску), зокрема, надають адміністративні послуги та інші функції сервісного обслуговування платникам незалежно від місця їх обліку.
Платники можуть отримати широкий спектр послуг: інформаційних, консультативних та адміністративних. ЦОПами забезпечується надання 81 адміністративної послуги, 55 з яких надається безкоштовно.
Протягом січня – березня 2024 року до ЦОПів Дніпропетровщини надійшло понад 92,9 тис. звернень у сфері надання адміністративних та інших послуг. Це на 19,4 тис. звернень більше аналогічного періоду 2023 року. З них в електронному вигляді надійшло понад 39,5 тис. звернень, або 42,6 відс. від загальної кількості, та на 14,3 тис. звернень більше у порівнянні з відповідним періодом минулого року.
У першому кварталі поточного року платники отримали майже 88,6 тис. адміністративних послуг, що на понад 18,3 тис. послуг більше ніж у відповідному періоді минулого року. Понад 35,1 тис. послуг, або 39,7 відс. від загальної кількості, отримано суб’єктами звернення в електронному вигляді. Це майже на 12,9 тис. послуг більше ніж у січні – березні 2023 року.
Крім того, з початку року здійснено 604 виїзди мобільного ЦОПу до територіальних громад Дніпропетровської області для надання адміністративних послуг їх мешканцям.



Останній раз редагувалося: 11.04.2024 15:15


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті