Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 19 квітня 2024
13:28

БЛОГИ

Т. Т. І.


31 березня 2023, 14:10

Зустріч очільниці податкової служби Дніпропетровщини з головою Перещепинської міської територіальної громади

Днями відбулась зустріч в. о. начальника Головного управлінням ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) Федаш Наталі з головою Перещепинської міської територіальної громади Новомосковського району Дніпропетровської області Цвіркуном Ярославом.
У фокусі бесіди – найактуальніші питання щодо розширення співробітництва податкової служби з органом місцевого самоврядування, а також формування узгоджених дій, спрямованих на збільшення дохідної частини бюджетів громад.
Спільні заходи податкової служби області з Перещепинською територіальною громадою проводяться вже на постійній основі. Адже і податкова служба, і міська влада зацікавлені у вдосконаленні процесу адміністрування податків, детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення, від яких залежить стан наповнення бюджетів та, відповідно, розвиток і спроможність громад.
«Податкова служба області пишається партнерськими відносинами з Перещепинською територіальною громадою. Дякуємо за довіру, за те, що бачите нас однодумцями та членами єдиної команди, яка працює на позитивний результат – стабільне наповнення місцевих бюджетів», – зазначила Федаш Наталя.
Цікаво, що життєвий шлях становлення особистості Цвіркуна Ярослава формувався з увагою з боку податкової служби Дніпропетровщини.
Про це у невеличкому нарисі від фахівців ГУ ДПС «Будьмо знайомі: Цвіркун Ярослав – голова Перещепинської міської територіальної громади – успішний, активний, креативний та амбітний».
Попереду – плідна співпраця для успішної реалізації спільних планів


Останній раз редагувалося: 31.03.2023 14:10


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті