Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 29 березня 2024
12:17

БЛОГИ

marik2104


23 вересня 2022, 10:54

Cтабільна економіка- cвоєчасна сплата податків!

З початку поточного року платниками Дніпропетровщини спрямовано до місцевих бюджетів понад 13,3 млн грн частини чистого прибутку. Порівняно з аналогічним періодом 2021 року сума збільшилась на понад 8,2 млн грн, або на 161,2 відсотки.
Звертаємо увагу, що частина чистого прибутку (доходу) сплачується державними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями до державного бюджету наростаючим підсумком щоквартальної фінансово-господарської діяльності за відповідний період у строк, встановлений для сплати податку на прибуток підприємств (п. 2 Порядку відрахування до державного бюджету частини чистого прибутку (доходу) державними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 лютого 2011 року № 138).
Для господарських організацій з державною часткою у статутному капіталі, а також господарських товариств, 50 і більше відсотків акцій (часток, паїв) яких знаходяться у статутних капіталах господарських товариств, частка держави яких становить 100 відсотків, встановлено податковий (звітний) період, що дорівнює календарному року з поданням Розрахунку – до 01 липня року, що настає за звітним (п. п. 49.18.7 п. 49.18 ст. 49 Податкового кодексу України).
Строк сплати до бюджету дивідендів, нарахованих на державну частку (акції, паї) – до 01 липня року, що настає за звітним (ст. 11 Закону України «Про управління об’єктами державної власності» від 21 вересня 2006 № 185).
Завдяки відповідальному ставленню кожного платника до сплати податків бюджети стабільно отримують такі необхідні кошти для фінансової підтримки країни, необхідних соціальних виплат та Збройних Сил України.



Останній раз редагувалося: 23.09.2022 10:54


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті