Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 24 октября 2024
02:24

Махххін

Посмотреть афишу: Махххін Триллер, Хоррор / Ужасы

Maxxxine
США, Нова Зеландія, Канада, 2024, 🕓 103 min


Реж.: Тай Уест
✩✩✩: Мія Гот, Елізабет Дебікі, Холзі, Лілі Коллінз, Мішель Монаган, Кевін Бейкон, Джанкарло Еспозіто, Мозес Самні
MPAA: R

Максін Мінкс (Міа Гот) не відмовляється від своєї мрії стати знаменитою акторкою. Минуло 6 років від страшної різанини у Техасі, з якої дівчина змогла вибратися живою. Відтоді Максін полишила спроби зніматися у фільмах для дорослих. Вона сподівається, що цю таємницю ніхто й ніколи не розкриє. У Лос-Анджелесі, де вона зараз живе, частішають випадки насильства. Таємничий вбивця, якого називають «Нічний ловець», полює за молодими перспективними акторками. Максін відчуває, що переслідують саме її. Це означатиме, що пікантні та жахливі подробиці її минулого стануть відомі усім. Страх бути викритою підштовхує Максін до рішучих дій.

Жахи «Махххін» є третім внеском у серію фільмів «Х». Перший фільм та його приквел вийшли на екрани у 2022 році та мали неабиякий успіх. При сумарному бюджеті стрічок $2 млн. у прокаті вдалось зібрати понад $25 млн. Творець фільмів Тай Уест зазначив, що на випадок успіху третьої частини має ідеї щодо продовження історії.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте