Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Афіша
Ср, 15 травня 2024
21:47

Автобусна оглядова екскурсія Дніпром

Подивитися афішу: Автобусна оглядова екскурсія Дніпром Тур / Екскурсія

Що ви знаєте про Дніпро? Набережна, Монастирський острів та Центральний проспект? Тоді Ви майже нічого не знаєте. Давайте вирушимо на екскурсію нашим звичайним незвичайним містом!

Незвичайна історія будівництва найдовшої набережної України . Побудована під секретом від керівництва, із застосуванням передових технологій свого часу вона й на сьогоднішній день залишається родзинкою Дніпра.

Армянська церква та проспект Лесі Українки.

Сквер Героїв з парком Ракет, або колишня Тюремна площа. Свого часу там була розташована в'язниця, яку знищів о 1919 році батько Махно.

Сучасні бульвари: Кельнський та на вулиці Яворницького з дивовижними арт об'єктами, які до речі також мають свій сенс

Найстаріша магістраль міста - проспект Д.І. Яворницького. Він дихає історією, яка зберіглася у чудових будівлях та в самій атмосфері. Скромні будиночки дивом збереглися і красені-будівлі, збудовані відомими катеринославськими архітекторами. Тут можна побачити будови різних епох: кінця 19 століття, радянської епохи та сучасні, а також побачити бруківку середини 19 століття.

Соборна площа - саме тут розпочиналася історія Катеринослава. Саме ця площа мала стати центральною площею міста і навіть якщо вона нею не стала, то все одно залишається най-най! Адже тут знаходиться найстаріший ВНЗ міста, одна з найбільших Діорам у Європі та перший в Україні музей АТО. Спасо-Преображенський собор розповість історію заснування міста, а на майданчику з половецькими бабами ви почуєте цікаву старовинну легенду.

Дорогою до парку Т.Г. Шевченка ми прогуляємося ще одним сучасним бульваром, порахуємо жаб, які «оселилися» на фасаді будівлі і відчуємо себе в старому місті пройшовшись по кам'яних плитах кінця 18-го століття.

З оглядового майданчику парка Шевченко ми побачимо Монастирський острів- саме таємниче місце у місті, повне таємниць та загадок. За переказами, багато століть тому тут розташовувався візантійський монастир, знищений монголо-татарами в 13 столітті. Сьогодні цей острів приваблює езотеристів, які вважають, що тут є портали в паралельні світи.

Екскурсія дуже насичена і можливо ви відчуєте ритм того старого міста, яке тут було наприкінці 19 – на початку 20 ст., а також побачите сучасний мегаполіс.

Екскурсія триватиме приблизно 3 години. Початок о 12.00. Зустріч групи біля театру Опери та балету (пр. Д. Яворницького, 72 а)

Вартість екскурсії: дорослі – 250 грн., діти – 200 грн

Попередній запис на екскурсію (обов'язково) за телефоном: 096-925-62-79 (Леся), через Viber або Телеграм


Всі дати:

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті