Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 04 мая 2024
11:48

ЕПІЗОДИ: Україна на Мундіалі

Посмотреть афишу: ЕПІЗОДИ: Україна на Мундіалі Документальный фильм

Україна, 2024, 🕓 79 min


Реж.: Артем Григорян
✩✩✩: Андрій Шевченко, Олександр Шовковський, Артем Мілевський, Руслан Ротань, Владислав Ващук, Сергій Федоров, Віктор Вацко

Доля була несправедливою до цілого покоління українських футболістів. Щосезону українська збірна ставила одну мету: потрапити на Чемпіонат світу. Щосезону мета так і залишалася мрією. До 2006 року.

Важкий шлях збірної на чолі з тренером Олегом Блохіним, сильні противники та вирішальний матч між Україною та Швейцарією. Це історія про силу та віру в себе. І про червень 2006-го, коли вся Україна, від Львова до Луганська, була за синьо-жовтих.

«ЕПІЗОДИ» — це історії незалежної України. Вони здаються такими різними, але водночас дуже схожі: наївні, сумні, амбітні. Це визначні події, на яких виросли цілі покоління. Розповіді від перших осіб із використанням унікальних архівних матеріалів.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте