Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 27 апреля 2024
15:53

Заручники острова

Посмотреть афишу: Заручники острова Триллер

Suddenly
Франція, Ісландія, Бельгія, 2023, 🕓 113 min


Реж.: Том Бідеґен
✩✩✩: Жиль Лелюш, Мелані Тьєррі

Відчувши напруженість у стосунках, Бен (Жиль Лелюш) та Лора (Мелані Тьєррі) вирішують перезавантажитись. Пара вирушає у кругосвітню подорож на човні. Особливу цікавість у них викликає Патагонія. Аби помилуватися пейзажами, Бен та Лора незаплановано заходять на безлюдний острів. Через негоду вони змушені заночувати тут, а на ранок з’ясовують, що їхній човен зник. Невідомо як довго вони мають тут прожити перш ніж хтось почне їх шукати.

Трилер та драма «Заручники острова» – це екранізація роману французької письменниці та морячки Ізабель Отісьє. Вона є першою жінкою в світі, яка здійснила кругосвітню подорож наодинці. Книга вийшла друком у 2015 році. У 2021 мали розпочатися зйомки фільму. Тоді передбачалося, що головні ролі виконають Джейк Джилленхол та Ванеса Кірбі. Через непорозуміння на знімальному майданчику між режисером та Джилленхолом роботу над проектом призупинили. Повернулися до фільму через рік, запросивши французьких акторів. Знімали здебільшого у Ісландії.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте