Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 27 июля 2024
15:52

Привиди у Венеції

Посмотреть афишу: Привиди у Венеції Детектив, Триллер

A Haunting in Venice
США, 2023, 🕓 104 min


Реж.: Кеннет Брана
✩✩✩: Кеннет Брана, Кайл Аллен, Камілла Коттін, Джеймі Дорнан, Тіна Фей, Мішель Єо

Місіс Рейнольдс (Мішель Єо) проводить спіритичні сеанси. Зазвичай події, що стаються під час таких вечорів, цілком відповідають певному сценарію. Однак те, що трапилось цього разу, не піддається жодним поясненням. Єдиний, хто зможе зрозуміти, що ж сталося насправді, це Еркюль Пуаро (Кеннет Брана).

Детектив «Привиди у Венеції» знято за мотивами одного з романів Агати Крісті. Це третій фільм після «Східного експресу» та «Вбивства на Нілі», у якому детектива Еркюля Пуаро грає Кеннет Брана. За сюжетом події відбувалися у Англії, але для екранізації їх перенесли до Венеції. Фільм не є суто детективною історією. Режисер та виконавець головної ролі Кеннет Брана охарактеризував свій новий проект як містичний трилер, а дехто з критиків назвав це фільмом жахів. Роман, за яким було знято фільм, один з останніх, написаних Агатою Крісті. За свідченням родичів, частину тексту вона записувала на диктофон, а помічниця передруковувала і допомагала їй редагувати текст.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте