Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 27 июля 2024
11:55

Life without melancholy

Посмотреть афишу: Life without melancholy Живопись

Дана виставка є усвідомленою працею попри будь що. Це приклад, як кожен з нас наполегливо працює над створенням майбутнього: "бо хто як не ми?"

Художниця згадує час, коли рідне місто опустіло. В центральній частині здавалося виїхали всі мешканці, перші поверхи будівель заколотили захисними щитами. Було дивно: як швидко місто змінилося. Ці зміни були в середині і зовні кожної людини. Кожен жив не розуміючи що очікувати від наступного дня та ночі (особливо вночі) - жили одним днем.

З часом пустоту прифронтового міста заповнили біженці, переселенці, фонди, громадські організації, запрацювали магазини. З новою невідомою силою натовп заполонив вулиці. Ця бурхлива течія несла кожного хто піддався.

Роздуми та рефлексії художниці змінювалися, впливало те що відбувалося в суспільстві. Здається вона пройшла всі відомі фази; страх та нерозуміння що далі, боротьба за право творити під час війни, відображення пережитого, продовження творчих пошуків та написання картин з ліхтарем, весняні пленери, літню спеку та продовження створювати свій світ. В кожну фазу були створені окремі колекції, які вона демонструвала глядачу під час виставок в різних містах: Дніпро, Львів, Варшава. Цього разу художниця має відкрити умовні двері в інший вимір та показати що місцеві мешканці зацікавлені у просторі, де вони можуть відпочити психічно бо все інше в їх житті вже було і кожен українець наполегливо долає свій шлях.

Про автора виставки: Художник Олександра Малишко народилася в місті Дніпро, Україна. За освітою - архітектор, член Національної спілки художників України. Працює у техніці лінеарний дивізіонізм.

Учасник біля сотні художніх заходів та виставок. Видатною подією в творчому житті стала можливість прийняти участь у 58 Венеційської бієнале “Щоб ви жили в цікаві часи”, учасник проекту “Падаюча тінь “Мрії” на сади Джардіні” українського павільйону.

Брала участь у доброчинних проектах та передала частину колекції картин у різні бюджетні заклади регіону. В той же час її картини колекціонують у різних країнах світу.

Під час виставок склалася добра традиція спочатку демонструвати свої картини «рідному» глядачу, а вже потім відправляти їх у мандрівку на виставки та в колекції у інші країни.






Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте