Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
12:49

Карикатура – наша зброя!

Посмотреть афишу: Карикатура – наша зброя! Юмор

Автори та організатори впевнені, що така виставка зараз дуже актуальна , бо за допомогою карикатури можна образно та яскраво передати ставлення художників до війни в Україні , до загарбників і їхніх дій.

В експозиції будуть представлені роботи виконані 20-ма карикатуристами - професіоналами із 8-ми країн світу. Зокрема у виставці беруть участь українські художники із Києва, Бердянська, Здолбунова, Дніпра. До творчої акції також надіслані роботи з міст Каунас та Шауляй (Литва), Праги (Чехія), Алма-Ати (Казахстан), Хайфи (Ізраїль), Мінська (Білорусь), Порту (Португалія), Бостона (США).

Безсмертне почуття гумору століттями допомагало українцям не лише виживати в гіркі часи, а й перемагати найлютіших ворогів. Збереження цього відчуття є символом сили і незламності духу українського народу. Наша виставка - засіб привер нення уваг и мешканців міста до гострих проблем сьогодення , один із способів протидії карикатуристів збройному нападу рф.

Карикатура– це досить потужна мистецька зброя. Прагнемо, щоб перегляд виставки піднімав настрій людям, укріплював віру в перемогу над ворогом.

Виставку можна буде переглянути щодня упродовж місяця з 10.00 до 19.00.

КУЛЬТУРНИЙ ФРОНТ БУДИНКУ МИСТЕЦТВ – ДІЄ!


Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте