Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 26 апреля 2024
19:43

Юрій Великий «Сміємось – значить не здаємось»

Посмотреть афишу: Юрій Великий «Сміємось – значить не здаємось» Юмор

«Сміємось – значить не здаємось» - нова концертна програма від Юрія Великого. Юрій Великий використовує свій гострий гумор як потужну зброю в антиросійській пропаганді. Він легко перевтілюється з лукашенка до путіна, його пародії не лише розважають, а й підтримують українців у скрутні часи. На цьому концерті, на вас чекають найкращі номери та несподівані сюрпризи.

Програма постійно оновлюється новими пародіями, а сам Юрій обіцяє зарядити вас неймовірним настроєм, сарказмом та вірою у краще! Отже, якщо і є спосіб підняти собі настрій, то це точно можливо на концерті Юрія Великого. Гумор та добра справа в одному концерті Юрія Великого. Концерти Юрія завжди мають на меті не тільки розважити глядача, а й допомогти армії.

Починаючи з лютого 2022 року, Юрій уже провів понад 200 благодійних концертів для військових та волонтерів. Частка коштів від кожного концерту йде на купівлю дронів та пікапів для військових. Приходьте не лише здобути гарний настрій, а й долучитися до доброї справи – допомогти Україні перемогти. Зараз українці вже чудово вміють жартувати навіть у найскладніші періоди.

Гумор, за словами самого Юрія, потрібен для підтримки бойового духу та покращення настрою у нинішні часи. Такі концерти – це не лише веселощі, а й можливість підтримати тих, хто щодня стоїть на захисті нашої країни. Тому чекаємо на вас на концерті Юрія Великого!


Все даты:

10 ноября 2024

Машиностроителей, ДК

Рабочая, 166
🕜: 18:00
₴: 390-990 грн

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте