Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
12:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Завтра на Дніпро-Арені Дніпро-1 зіграє із Шахтарем

Завтра на Дніпро-Арені Дніпро-1 зіграє із Шахтарем

«Шахтар» вже виграв і чемпіонат, і Кубок України.

У неділю, 19 травня, футболісти СК «Дніпро-1» проведуть свій заключний домашній матч цього сезону – на «Дніпро-Арені» підопічні Юрія Максимова приймають донецький «Шахтар», який за останній тиждень виграв і чемпіонат, і Кубок України.

Початок зустрічі о 15.30. В прямому ефірі матч транслюватиме телеканал 2+2, а також зустріч можна буде подивитися на сайті СК.

Футбольний клуб «Шахтар» 15 разів був чемпіоном України (у тому числі, в трьох останніх сезонах, включаючи поточний), 14 разів перемагав у розіграші Кубка України і 9 разів – у Суперкубку. Крім того, «Шахтар» є єдиним клубом країни часів Незалежності, кому вдалося вибороти єврокубок – останній Кубок УЄФА у 2009 році.

Цього сезону «Шахтар» забезпечив собі чемпіонський титул за два тури до завершення чемпіонату, випереджаючи «Динамо» на 7 очок (22 перемоги, 4 нічиї, 2 поразки, м’ячі 62-21). Безпосередньо перед матчем проти «Дніпра-1» гірники виграли свій 14-й Кубок України, перегравши у фіналі в Рівному «Ворсклу» 2:1.

Раніше «Дніпро-1» і «Шахтар» провели між собою 9 офіційних поєдинків: двічі перемогу святкували дніпряни, а в інших матчах вигравав «Шахтар».

Через дискваліфікацію за «Шахтар» проти дніпрян не зіграє Егіналду.

УПЛ 2023/24. 29 тур.
19 травня. 15:30. Дніпро. «Дніпро-Арена», Пряма трансляція – 2+2.
«Дніпро-1» – «Шахтар» (Донецьк)

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті