Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
19:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Черговий по місту проінспектував початок ремонту ще одного трамвайного переїзду у Дніпрі

|«« «« »» »»|

У Дніпрі стартував ремонт ще одного трамвайного переїзду. Цього разу на перехресті проспекту Дмитра Яворницького та площі Вокзальної.

Ця ділянка вже була аварійною, тому для безпеки пасажирських перевезень було вирішено її відремонтувати.

Проінспектував початок робіт заступник директора департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міської ради Олександр Лещенко. Він 6 травня є черговим по місту.

«Аби безпечно перевозити пасажирів і, щоб не було затримок у русі, прийнято рішення виконати ремонт цієї ділянки трамвайного переїзду. Він виконується класичним методом. Під час ремонтних робіт тут замінять усі елементи будови колії: баласт, шпали, рейки, дорожнє покриття. Усього буде замінено 75 метрів колії. Ремонт плануються завершити до 11 травня», – розповів Олександр Лещенко.

Через ремонтні роботи рух транспорту згаданою ділянкою перекрито. У звʼязку з цим трамваї №1 курсують від Університету науки і технологій до пл. Старомостової, без заїзду до пл. Вокзальної.

Автотранспорт може обʼїхати ділянку через пл. Вокзальну. Зупинки автобусів, зокрема й кінцеві, залишаються без змін.

Майстер дільниці капітального ремонту Служби колії КП «Дніпровський електротранспорт» Родіон Овезов зазначив:

«Ремонт розпочали з демонтажу асфальтового покриття, далі – колій. У бригаді працюють 10 робітників та 7 одиниць техніки. Усі матеріали для ремонту в наявності».

Під час інспекційного обʼїзду черговий по місту перевірив і відремонтоване освітлення у модульній захисній споруді у районі пл. Десантників, 10. Його тут зробили антивандальним.

«На балансі КП «Транспортна інфраструктура міста» 27 таких захисних споруд. На жаль, систематично тут відбуваються акти вандалізму. Із 27-ми лише у 2 укриттях збереглося початкове електроустаткування. Таке антивандальне освітлення, як тут зробили, вже у 16-ти модульних укриттях. Роботи тривають», — сказав Олександр Лещенко.

Начальник відділу по роботі з зупинковими комплексами КП «Транспортна інфраструктура міста» Дніпровської міської ради Олексій Орєшин додав:

«Лампи вмонтовані у бетонну основу. Подібні роботи ще плануємо зробити за 9-ма адресами. Також укриття регулярно прибираються».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті