Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
19:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі патрульні виявили у водія Daewoo 19 сліп-пакетів із наркотичною речовиною

У Дніпрі патрульні виявили у водія Daewoo 19 сліп-пакетів із наркотичною речовиною

Учора його зупинили в Амур-Нижньодніпровському районі, оскільки була інформація, що вказаний водій може бути причетний до вчинення ДТП.

Під час поверхневої перевірки транспортного засобу на передньому пасажирському сидінні патрульні виявили гаманець, в якому була велика кількість сліп-пакетів із невідомою речовиною, схожою на наркотичну. Також в авто було виявлено чимало пустих сліп-пакетів.

Під час перевірки громадянин дуже нервував і щось видаляв з мобільного. Патрульні попросили надати телефон для ознайомлення. В ньому була переписка чоловіка щодо його зупинки поліцейськими та про те, що ще один пакунок із ймовірно наркотичною речовиною залишений для нього на сходах у підземному переході на проспекті Слобожанському,

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила у вказаному місці пакунок з речовиною, схожою на наркотичнку, а з гаманця — 19 сліп-пакетіві з кристалічною речовиною, схожою на наркотичну.

Також у кермувальника патрульні помітили ознаки наркотичного сп'яніння і запропонували пройти медогляд в лікарні. Чоловік відмовився. На нього склали протоколи за ч. 1 ст.130 (Керування у стані сп'яніння) та ч.5 ст.126 (ерування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП, оскільки він позбавлений судом права керування на 10 років.

З громадянином працюють слідчі.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті