Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
15:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі розробили унікальний безкоштовний проєкт для дистанційного навчання дітей до 7 років

У Дніпрі розробили унікальний безкоштовний проєкт для дистанційного навчання дітей до 7 років

У Дніпрі презентували унікальний масштабний цифровий проєкт «Дошкільнятко». Його розробили для навчання та розвитку дітей до 7 років. На порталі доступно понад 300 розвивальних ігор та аудіокниги. Заняття для малечі розбиті по тематиках: довкілля, соціум, мистецтво, математика та мовлення.

«Платформа є повністю безкоштовною, не містить реклами. Програма навчання затвердженна Міністерством освіти та науки. У нас є ціль зробити Дніпро цифровим та диджаталізованим містом, тож ми вважаємо, що починати потрібно з дошкільних закладів освіти. Сьогодні ми презентуємо проєкт «Дошкільнятко» керівникам закладів дошкільної освіти, аби вони впроваджували цей проєкт у своїх садочках», — зазначив Артем Трапезніков, директор КП «Цифрова трансформація і автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро»» ДМР.

Одна з гостей презентації — переможниця проєкту «Супермама» Вікторія Лущинська. Її діти вже давно переросли навчальну програму «Дошкільнятко». Молодшій донці 14 років, старшій – 25-ть. Каже, прийшла, бо очікує онуків і отримана інформація обов'язково знадобиться в майбутньому.

«Я переконана, що за цифровими технологіями, онлайн-навчанням майбутнє. І знайомство з цифровим світом через «Дошкільнятко» буде корисним для дітей. Вони з одного боку в ігровій формі розвиватимуться та навчатимуться, з іншого вчитимуться користуватися електронними пристроями», — упевнена Вікторія Лущинська.

Для зручності та систематизації навчального процесу програма поділена на місяці. Якщо малеча впоралася з усіма завданнями місяця, їй відкривають наступний рівень. Заняття поступово стають складнішими щомісяця. Вони розроблені відповідно до навичок дітей у певний період навчання.

Ознайомитись з порталом «Дошкільнятко» можна за посиланням. Для реєстрації необхідно вести своє ім’я, прізвище та адресу електронної пошти.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті